Jobba hos oss


Lediga tjänster

Vikarie till vår inhousebyrå 60% tjänst under augusti, september, oktober, november
Du kommer att jobba med våra varumärken inom hud och makeup. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna i denna tjänst är goda kunskaper i Adobe Creative Suite, främst InDesign, Photoshop, Illustrator samt Officepaketet i PC-miljö. Du kommer att producera marknadsmaterial: trycksaker, skyltar, posters, digitalt material till sociala medier, mm. I ditt dagliga arbete krävs att du är noggrann samt känner dig bekväm med att ha stort eget ansvarstagande. Du gillar att ha ett nära samarbete med flera kollegor, då vi är ett tajt team som ser teamwork som en viktig faktor för framgång. Det är en fördel om du har jobbat med liknande produktion tidigare.

Kontakta: louise.berntorp@jkraft.se

J. Kraft Group AB grundades 1991 och är en ledande leverantör inom hudvårds- och hårvårdsbranschen, samt även inom estetisk medicinteknik. Våra kontorslokaler är belägna mitt i centrala Malmö och på Skeppsbron i Stockholm.

Vi är alltid på jakt efter kreativa, nyfikna och nytänkande människor med en inställning som passar vårt sätt att jobba tillsammans. Vill du skicka en spontanansökan tar vi gärna emot ditt CV!
Maila oss på info@jkraft.se

J. Kraft Group AB

Den samlade omsättningen är ca 100 miljoner med ca 60 medarbetare.