KURSPROGRAM


Passa på att fylla på med ny och fräsch kunskap så att du är riktigt inspirerad och motiverad när trycket ökar från dina kunder under året.
Att gå på kurs hos oss gör dig både säkrare och tryggare. När du investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning ger det dig ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service.

Under våra kurser får du även tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras av nya innovativa produkter, behandlingstekniker och massager från det fantastiska varumärket Bioline.

Bioline DISCOVERY DAY
För dig som är nyfiken på Kraft Cosmetics och vill ha ett nytt varumärke, kom och lyssna på oss och Bioline.

Stockholm - 5 mars
Malmö - 6 februari
Göteborg - 28 mars
Umeå - 5 april
Växjö - 3 maj

Bokning

Bioline Grundkurs
(2 dagar, tid: 10-17)

En grundutbildning där du möter Biolines filosofi, olika produktlinjer och behandlingskoncept. Du lär känna Bioline, vår filosofi och får en ordentlig genomgång av hela produktsortimentet och behandlingarna, under dessa dagar.

Vi går igenom Biolines filosofi, behandlingsprogram och produktsortiment. Du får även tillfälle att uppleva och utföra en Primaluce AHA/PHA behandling samt en valfri antiage behandling.

Kursbokning & kursdatum

Bioline Refresh
(1 dag, tid: 10-17)
För dig som redan gått grundkursen men som behöver ny inspiration och produktgenomgång.

En intensiv uppdateringsdag där vi håller högt tempo. Vi utgår från de produkter du vill lära dig mer om. En workshop där du även får kunskap om hur du kan kombinera produktsortimentet för att öka din försäljning.

Kursbokning & kursdatum