KURSPROGRAM


Passa på att fylla på med ny och fräsch kunskap så att du är riktigt inspirerad och motiverad när trycket ökar från dina kunder under året.
Att gå på kurs hos oss gör dig både säkrare och tryggare. När du investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning ger det dig ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service.

Under våra kurser får du även tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras av nya innovativa produkter, behandlingstekniker och massager från det fantastiska varumärket Bioline.

Bioline DISCOVERY DAY
Teori och praktik
Clarion Hotel Post - Drottningtorget 10 - Göteborg

2017-11-16 från 09:00 till 12:00

Är du nyfi ken på Bioline, kom och lyssna och prova en behandling.

Bokning

Bioline Lär dig mer om Bioline
(1/2 dag, tid: 10-13)

Är du nyfi ken på Bioline, kom och lyssna och prova en behandling.

Kursbokning & kursdatum

Bioline Refresh
(1 dag, tid: 10-17)
För dig som redan gått grundkursen men som behöver ny inspiration och produktgenomgång.

En intensiv uppdateringsdag där vi håller högt tempo. Vi utgår från de produkter du vill lära dig mer om. En workshop där du även får kunskap om hur du kan kombinera produktsortimentet för att öka din försäljning.

Kursbokning & kursdatum

Bioline Body
(1 dag, tid: 10-17)

Vi går igenom fi losofi n och alla nya härliga Bioline body produkter, både retail och i behandling. Du får även prova på produkterna i behandling och lära dig den nya body-massagen.

Kursbokning & kursdatum

Bioline Experience Day
(1 dag)
En dag som ägnas helt åt ansiktsmassage.

För dig som vill utvecklas och lära dig nya massagetekniker har vi en heldag där du lär dig Caresse massage som är Biolines avslappnande ansikts-massage som du kan utföra i alla behandlingar. Du får även lära dig en massage i tre steg med en inledande relaxmassage, lymfdränage och avslutande pressurmassage som kan användas i alla Biolines basbehandlingar.