KURSPROGRAM


Passa på att fylla på med ny och fräsch kunskap så att du är riktigt inspirerad och motiverad när trycket ökar från dina kunder under året.
Att gå på kurs hos oss gör dig både säkrare och tryggare. När du investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning ger det dig ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service.

Under våra kurser får du även tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras av nya innovativa produkter, behandlingstekniker och massager från Comfort Zone.

[comfort zone] DISCOVERY DAY
Hudvård och välbefinnande i symbios.
Clarion Hotel Post - Drottningtorget 10 - Göteborg

(1/2 dag) tid: 13.00-17.00

Kom och lyssna på Lina Müller som ger dig en inblick i hur hudvård och behandlingar tillsammans med den senaste vetenskapen och forskningen också skapar ett inre välbefinnande.

Bokning

[comfort zone] Grundkurs
(2 dagar) tid: 10-17
En grundutbildning där du möter [comfort zone]:s filosofi, olika produktlinjer och behandlingsritualer.

Du får en omfattande kunskap om [comfort zone] och filosofin bakom detta unika varumärke. Du får en tydlig överblick över produktsortimentet och en fördjupad känsla för hela serien. Vi går grundligt igenom alla behandlingsprodukter och ritualer, allt från den klassiska ansiktsbehandlingen till de mer resultatinriktade specialbehandlingarna. Dessutom visar vi [comfort zone]:s behandlingsritualer. Du får även lära dig Tranquility welcome ritual och rengöringsritual och hydramemory penselmassage.

Kursbokning & kursdatum

[comfort zone] Refresh
(1 dag), tid: 10-17
Vill du fräscha upp dina kunskaper om Comfort Zone och därmed maximera din försäljning?

För dig som redan gått essential men behöver ny inspiration och produktgenomgång. En intensiv uppdateringsdag där vi håller ett högt tempo. Vi utgår från de produkter du vill lära dig mer om. En workshop där du även får kunskap om hur du kan kombinera produktsortimentet för att öka din försäljning.

Kursbokning & kursdatum

[comfort zone] Lär dig mer om [ comfort zone ]
(1/2 dag), tid: 10-13
Är du nyfiken på Comfort Zone, kom och lyssna och prova en behandling.

Kursbokning & kursdatum

[comfort zone] Body
(1 dag), tid: 10-17
Kom igång med ett enkelt kroppsprogram där inte dusch krävs. Under en dag går vi igenom Body Strategist kroppsbehandlingar och även hemmaprodukter. Du kan både utföra dessa i kurer om 2-4 behandlingar eller som en avslappnande engångsupplevelse. Välkommen till en inspirerande dag.

Kursbokning & kursdatum

[comfort zone] Massage & inspiration
(1 dag), tid: 10-13
För dig som vill utvecklas och lära dig comfort zones signaturmassage. En djupt avslappnade och regenererande ansiktsmassage.

Kursbokning & kursdatum