Utbildning, viktigare än någonsin!


Medik8 ger fantastiska resultat med produkter som är extremt potenta. Detta kräver kunskaper om vävnaden och hur de aktiva ingredienserna påverkar dermis och epidermis. Av just denna anledning så är det endast läkare och hudterapeuter som får använda och sälja Medik8. Vi har ett gediget utbildningsprogram för Medik8 och vi kräver alltid att alla som skall börja med produkterna först måste gå en fullständig utbildning.

Anmälan till kurs görs direkt genom din säljare, vår utbildare eller via länken nedan:

www.kraftcosmetics-utb.se

Medik8 Discovery Day
Medik8 - för dig som älskar resultat!
LINKÖPING - Scandic Linköping City - Gamla Tanneforsvägen 51

2017-10-05 från 13:00 till 16:00

GÖTEBORG - Clarion Hotel Post - Drottningtorget 10
2017-11-15 från 09:00 till 12:00

Nu har du möjlighet att få ta del av Medik8 underbara värld! Kom och lyssna på Gabriella Ambrossi som kommer att prata om A-vitamin och anti-age! Du får även möjlighet att se/ge/få en behandling. Vi bjuder på bubbel och tilltugg.

Bokning

Medik8 Brand Intro
(3 dagar, tid: 10-17)

Dag 1 – Produktgenomgång
Under dagen får du en introduktion i Medik8s fi losofi , du får en grundlig genomgång av alla försäljningsprodukter och dess avancerade teknologi. Målet med dagen är att du ska ha full förståelse för hur varje produkt integrerar med huden.

Dag 2 – Medik8 Peels
Under förmiddagen går vi igenom Medik8s kemiska peelingar, vi pratar om kiralitet, syror och dess verkan. På eftermiddagen får du chansen att ge och få behandling.

Dag 3 – Medispa
Under förmiddagen går vi igenom kabinprodukterna och behandlingsprotokoll för Medik8 avancerade ansiktsbehandlingar. På eftermiddagen får du chansen att ge och få behandling

Kursbokning & kursdatum

Medik8 Refresh
(1 dag, tid: 10-17)

För dig som tidigare gått Medik8 ”Brand Intro” men behöver ny inspiration och repetition av Medik8’s produkter. Vi utgår från de produkter du önskar lära dig mer om och du kan förvänta dig en intensiv fördjupningsdag där vi håller högt tempo. Vi genomför även en workshop där du får kunskap om hur du kan kombinera produktsortimentet för att öka försäljning.

Kursbokning & kursdatum

Discover Medik8
(1 dag, tid: 10-17)

För dig som vill jobba med resultatinriktad hudvård som ger din kund maximalt resultat, kom och lyssna på vad Medik8 har att erbjuda. Passa på - idag erbjuder Gabriella dig valfri Medik8 behandling.

Kursbokning & kursdatum