Utbildning, viktigare än någonsin!


Medik8 ger fantastiska resultat med produkter som är extremt potenta. Detta kräver kunskaper om vävnaden och hur de aktiva ingredienserna påverkar dermis och epidermis. Av just denna anledning så är det endast läkare och hudterapeuter som får använda och sälja Medik8. Vi har ett gediget utbildningsprogram för Medik8 och vi kräver alltid att alla som skall börja med produkterna först måste gå en fullständig utbildning.

Anmälan till kurs görs direkt genom din säljare, vår utbildare eller via länken nedan:

www.kraftcosmetics-utb.se

Medik8 Discovery Day
För dig som är nyfiken på Kraft Cosmetics och vill ha ett nytt varumärke, kom och lyssna på oss ochMedik8.

Stockholm - 5 mars
Malmö - 6 februari
Göteborg - 28 mars
Umeå - 5 april
Växjö - 3 maj

Bokning

Medik8 Brand Intro
(2 dagar, tid: 10-17)

Dag 1 – Produktgenomgång
Under dagen får du en introduktion i Medik8s fi losofi , du får en grundlig genomgång av alla försäljningsprodukter och dess avancerade teknologi. Målet med dagen är att du ska ha full förståelse för hur varje produkt integrerar med huden.

Dag 2 – Medik8 Peels & Medispa
Under förmiddagen går vi igenom Medik8s kemiska peelingar, vi pratar om kiralitet, syror och dess verkan. Du får chansen att ge och få behandling.

Under eftermiddagen går vi igenom kabinprodukterna och behandlingsprotokoll för Medik8 avancerade ansiktsbehandlingar. Du får chansen att ge och få behandling

Kursbokning & kursdatum

Medik8 Refresh
(1 dag, tid: 10-17)

För dig som tidigare gått Medik8 ”Brand Intro” men behöver ny inspiration och repetition av Medik8’s produkter. Vi utgår från de produkter du önskar lära dig mer om och du kan förvänta dig en intensiv fördjupningsdag där vi håller högt tempo. Vi genomför även en workshop där du får kunskap om hur du kan kombinera produktsortimentet för att öka försäljning.

Kursbokning & kursdatum