KURSPROGRAM


Välkommen till en värld av möjligheter, välkommen till PÜR!

Vi vet att ny inspiration ger ny energi därför har vi fyllt höstens kursprogram med ett brett utbud av inspirerande och utvecklande makeupkurser.
Det är dags att fylla på med ny och fräsch kunskap som gör att du både blir säkrare och tryggare och kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.

Vår ambition är att ge dig nyckeln till framgång genom maximal kunskap och yrkesglädje. Du ser därför en stor variation av kurser med allt från produktkännedom till mer tekniska kurser som utvecklar dig som makeupartist. Vårt fantastiskt duktiga utbildningsteam är oerhört laddade inför höstens utmaningar och kommer göra sitt yttersta för att just du ska utvecklas och trivas hos oss.

PÜR DISCOVERY DAY
För dig som är nyfiken på Kraft Cosmetics och vill ha ett nytt makeup varumärke, kom och lyssna på oss och Pür.

Stockholm - 5 mars
Malmö - 6 februari
Göteborg - 28 mars
Umeå - 5 april
Växjö - 3 maj

Bokning

PÜR Presentation
1 dag • Pris: 0:- (värde: 995:-)

Det här är kursen för dig som precis tagit steget in i Pür Cosmetics underbara värld. Du får både teoretisk och praktisk genomgång.
Välkommen att inspireras av våra kunniga makeup-artister som lär dig allt om filosofin, produkterna, teknikerna och teknologin som gör Pür oumbärligt för dig, din salong & dina kunder, du får även lära dig snabba enkla makeuptips, makeupinspiration, enkla och effektiva tekniker samt massor av säljknep.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Foundation Guide
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-)

Pür Foundation Guide är till för dem som vill lära sig mer om underlag och våra foundations. Här kommer vi att gå igenom allt som har med foundations att göra. Vi kommer även gå igenom teknikerna contouring och strobing. Kommer vara lite praktiskt arbete.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Eyes & Lips
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-)
Pür Eyes & Lips kommer vi att gå igenom snabba ögonmakeuper som ni har användning för på salongen. Vi kommer att gå igenom olika tekniker, vardagsmakeup och festmakeup. Även gå igenom läppar, hur man gör för maximal hållbarhet, olika tekniker samt hur man kan förstora/förminska läpparna. Kommer vara lite praktiskt arbete.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Bridal
1 dag • 10.00-17.00 • Pris: 0:- (värde: 1795:-)

En brud kan upplevas enkel att göra men tillhör en av makeupartistens tuffaste utmaningar då vi här måste kombinera tekniker för såväl dag- som kvälls- och fotomakeup. En intensiv dag där vi går igenom alla tekniker och förutsättningar för att lyckas med den perfekta brud-makeupen. Kursen varvar teori med inspirationsmodeller samt praktiskt arbete på varandra.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Brows
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-)

Detta är en tre-timmars kurs där vi kommer gå igenom allt som handlar om bryn. Vilken form som passar vem. Hur mörka bryn man ska ha. Kommer visa hur man applicerar med olika brynprodukter. Vi kommer jobba med både teori och praktik.

Kursbokning & kursdatum