KURSPROGRAM


Välkommen till en värld av möjligheter, välkommen till PÜR!

Vi vet att ny inspiration ger ny energi därför har vi fyllt höstens kursprogram med ett brett utbud av inspirerande och utvecklande makeupkurser.
Det är dags att fylla på med ny och fräsch kunskap som gör att du både blir säkrare och tryggare och kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.

Vår ambition är att ge dig nyckeln till framgång genom maximal kunskap och yrkesglädje. Du ser därför en stor variation av kurser med allt från produktkännedom till mer tekniska kurser som utvecklar dig som makeupartist. Vårt fantastiskt duktiga utbildningsteam är oerhört laddade inför höstens utmaningar och kommer göra sitt yttersta för att just du ska utvecklas och trivas hos oss.

PÜR DISCOVERY DAY
Hudvård eller makeup? Vi säger både och…
Linköping - 5 oktober kl. 16.00-20.00
Göteborg - 15 november kl. 13.00-17.00


Kom och lyssna på Johanna Tonentschuk som inspirerar och berättar mer om hudvårdande Makeup och de senaste trenderna.

Bokning

PÜR Presentation
1 dag • Pris: 0:- (värde: 995:-) • 8-15 deltagare

Det här är kursen för dig som precis tagit steget in i Pür Cosmetics underbara värld. Du får både teoretisk och praktisk genomgång.
Välkommen att inspireras av våra kunniga makeup-artister som lär dig allt om filosofin, produkterna, teknikerna och teknologin som gör Pür oumbärligt för dig, din salong & dina kunder, du får även lära dig snabba enkla makeuptips, makeupinspiration, enkla och effektiva tekniker samt massor av säljknep.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Brows
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-) • 8-15 deltagare

Detta är en tre-timmars kurs där vi kommer gå igenom allt som handlar om bryn. Vilken form som passar vem. Hur mörka bryn man ska ha. Kommer visa hur man applicerar med olika brynprodukter. Vi kommer jobba med både teori och praktik.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Lady
1 dag • 10.00-17.00 • Pris: 0:- (värde: 1795:-) • 8-10 deltagare

Under en hel livstid hinner många olika faktorer påverka en hy och ett utseende. Med smink har vi är faktiskt möjlighet att dölja och till viss del föryngra ett utseende. En kunnig makeup artist kan dölja rynkor och pigmentfläckar samtidigt som hon väljer att lyfta fram de vackraste dragen hos varje person. Här kommer vi gå igenom de bästa tipsen på hur du sminkar en mogen hud.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Foundation Guide
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-) • 8-10 deltagare

Pür Foundation Guide är till för dem som vill lära sig mer om underlag och våra foundations. Här kommer vi att gå igenom allt som har med foundations att göra. Vi kommer även gå igenom teknikerna contouring och strobing. Kommer vara lite praktiskt arbete.

Kursbokning & kursdatum

PÜR Eyes & Lips
1/2 dag • Pris: 0:- (värde:995:-) • 8-15 deltagare
Pür Eyes & Lips kommer vi att gå igenom snabba ögonmakeuper som ni har användning för på salongen. Vi kommer att gå igenom olika tekniker, vardagsmakeup och festmakeup. Även gå igenom läppar, hur man gör för maximal hållbarhet, olika tekniker samt hur man kan förstora/förminska läpparna. Kommer vara lite praktiskt arbete.

Kursbokning & kursdatum