Skin Regimen kurser


Att fylla på med kunskap om dina varumärken är alltid inspirerande och gör dig motiverad när trycket ökar från dina kunder under året. Att gå på kurs hos oss gör dig både säkrare i kundmötet och du fyller på och fräschar upp dina kunskaper! När du investerar i dig själv genom att regelbundet gå på utbildning ger det dig ny energi som gör att du kan ta hand om dina kunder på ett inspirerande sätt och kan ge en fortsatt fantastisk service.

Under våra kurser får du också tydliga argument så att du kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter. Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas och inspireras av nya innovativa produkter och makeuptekniker från Skin Regimen.
Vill du öka din salongs digitala synlighet? Anmäl dig till vår specialkurs om sociala medier.
Varmt välkommen!

Anmälan till kurs görs direkt genom din säljare, vår utbildare eller via länken nedan:

kraftcosmetics-utb.se

Säljare - Skin Regimen
Charlott Karlsson, 0706-60 32 24
Alexandra Popov, 0709-66 88 76
Patricia Bornfleth, 0706-66 88 57
Utbildare
Josefine Pedersen, 08-403 056 21

Anmälan är bindande. Avbeställning av kurs 14 dagar eller senare före kursdatum debiteras 50% av ordinarie kurspris. Avbeställning 7 dagar eller senare före kursdatum debiteras 100% av kurspriset.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs vid för få deltagare.

KURSPROGRAM 2018

/ skin regimen /

Healthy skin has no age!!
En grundutbildning där du får kunskap om en modern syn på hudvård. Skin Regimen är skapad för att möta behoven hos moderna ”multitaskers” som lever i dagens snabba miljö. Du får en omfattande kunskap om alla de vanligaste stressrelaterade tecken som orsakas av ett modernt och hektiskt stadsliv. Du lär dig även den nya Urban Longevity Facial, en peel som även innefattar exklusiva massagetekniker inspirerade av Qigong och Macro Waves Sound för att stimulera kropps och sinnesupplevelsen.

  • Stockholm - 22 augusti
  • Stockholm - 18 oktober
  • Stockholm - 13 november
  • Malmö - 21 september
  • Malmö - 24 oktober
  • Malmö - 27 november